טבעת srvg

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/02/2015 | 05:56 | מאת: מיכל

שלום.. לפני 19 שנה עברתי ניתוח טבעת srvg...בשנים האחרונות איכות החיים שלי ירודה..עקב הקאות רבות תזונה לא מאוזנת היות ואני אוכלת בעיקר אוכל נוזלי..פירות ירקות בשר פחממות לרוב מקיאה..וגם עליתי 12 קילו במשקל..הוצא לי לעבור ניתוח להוצאת הטבעת והסיכות ולהחליף לניתוח מעקף קיבה מה דעתך בנידון סיכונים החלמה ירידה במשקל וכו והאם אתה ממליץ על הליך זה..

שלום רב ניתוח מעקף קיבה אחרי ניתוח SRVG הינו ניתוח מורכב וארוך וכרוך בסיכוי גבוה לסיבוכים, עד כ 20% סיבוכים משמעותיים. במידה ויעבור בשלום הוא כמובן אמור להקל עלייך את התלונות מהן את סובלת ולגרום לירידה מחודשת במשקל. חשוב לעבור את הניתוח הזה רק אצל כירורג שמנוסה בסוג זה של ניתוחים ולשמוע הסבר מפורט על הסכנות שבניתוח. בהצלחה ד"ר נסים גרון

03/03/2015 | 23:46 | מאת: סיגי

בהמשך לתשובתך , האם בסוג ניתוח כזה אתה מבצע את הניתוח בלפרסקופיה למרות שה SRVG נעשה בניתוח פתוח בבטן

אנחנו מתחילים וברוב המקרים מסיימים בלפרוסקופיה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר