האטה בירידה במשקח לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

13/02/2015 | 10:39 | מאת: שרי

שלום .. אני שלושה חודשים אחרי ניתוח בחודשיים הראשונים ירדתי 17 קילו אך בשלושה שבועות האחרונים ירדתי ממש מעט ...קילו וחצי בערך .. אני אוכלת כמעט הכל כבר ושותה רק מים .. יש לי עדיין עודף משקל של כ10 15 קילו האם תיהיה האצה בירידה בהמשך?

שלום רב בהתחלה תמיד יורדים יותר ולאחר מכן יכולה להיות האטה בירידה. חשוב מאוד להיות במעקב צמוד של דיאטנית ושל המנתח. חשוב מאוד לעשות פעילות גופנית בנוסף ולהמנע ממאכלים עתירי קלוריות. במידה ומקפידים על הדברים האלה אני משוכנע שתמשיכי לרדת במשקל. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר