שלום דר ניסים גרון.

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/10/2014 | 01:07 | מאת: נינה

שלום דר, אני ביום ה21 שלי לאחר מעקף... והיום בבוקר איפה שהטבור אז טיפה ממנו בצד שמאל הרגשתי כאבים שקשה לי להסביר את התחושה... בעיקר כשאני מתכופפת או יושבת על הריצפה עם רגלים מכופפות... זה לא כאב דקירה ... אולי זה סוג של חד אבל גם לא בדיוק... האם עלי לדאוג? כי ניקיתי לחתול ארגז חול והרגשתי את זה בכאב ממש כואב שלא היה לי עד עכשיו :(

שלום רב באופן כללי עדיין יכולים להיות כאבים בגלל הצלקות והניתוח. צריך לקחת משהו לכאבים כמו אופטלגין אם לא רגישים, ולראות מה קורה עם הכאב. אם הוא לא חולף ומתגבר כדאי להתייעץ עם הכירורג המנתח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר