לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/10/2014 | 07:56 | מאת: שואלת 123

שלום וברכה, לפני כחמש שנים עברתי ניתוח שרוול. ירדתי יפה מאוד, כל עוד לא הייתה תחושה של רצון לצרוך מתוקים. ברגע שזו "נעלמה", התחילה עלייה במשקל, בעיקר בשל אכילת מתוקים, ומן הסתם הקיבה התרחבה. שאלתי היא: מהן הדרכים (אם ישנן) לצמצם ולהחזיר את גודלה של הקיבה כמעט כמו לאחר הניתוח? תודה

שלום רב התשובה טמונה בשאלה. העלייה במשקל היא בגלל אכילת המתוקים. הפסקת אכילת המתוקים תעזור לשמור על המשקל. קיימות אפשרויות לניתוח נוסף של מעקף תריסריון או מעקף קיבה אבל יש לשקול זאת רק במידה והעליה במשקל נימשכית למרות הפסקה מוחלטת של מתוקים. כמובן שיש חשיבות גדולה מאוד להתייעצות עם דיאטנית וליווי פסיכולוגי. בהצלחה ד"ר נסים גרון

16/10/2014 | 23:03 | מאת: שואלת 123

ראשית, תודה על המענה שנית, האם אתה מבצע אחד מהניתוחים הנ"ל? את הקודם אתה ביצעת. תודה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר