שאלה דחופה!! אני בהסטריה!!

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/09/2014 | 12:17 | מאת: תמר

אני בת 18. חמישה שבועות אחרי ניתוח שרוול וסובלת כל הזמן מבחילות, רק מלחשוב על אוכל אני עומדת להקיא.... אני בקושי אוכלת, בעיקר שותה, אני לא מקיעה אבל פשוט לא אוכלת ימים שלימים, אני מקפידה מאוד על ביסים קטנים והרבה לעיסות, אך זה לא קשור לבחילה (אני קמה בבוקר עם בחילה חזקה...) נתנו לי כדור יותר חזק לבחילות אך עדיין יש לי, האם זה נרמאלי בקושי לאכול? זה לא מסוכן? האם הבחילות הלא פוסקות נורמאליות?? אני ממש בלחץ!!! אשמח לתשובה הכי מהירה שיש, תודה!!!

שלום רב לא צריך להיות בהיסטריה. אחרי הניתוח קשה לאכול ויש בחילות והקאות. אם את לא מסוגלת לאכול ימים שלמים כמו שכתבת את צריכה להיות בקשר עם הרופא המנתח או לבקש מרופא המשפחה לשלוח אותך לבדיקות. חשוב מאוד להקפיד על הויטמינים ולשתות בכמות מספיקה. לפעמים צריך להישאר יותר זמן בכלכלה נוזלית כמו מרק, לבן, ג'לי וכו'. רצוי מאוד להתייעץ עם דיאטנית. הדרך לפנייך ארוכה ואת צריכה ללמוד מחדש להתרגל להגבלות של הניתוח. בהצלחה ד"ר נסים גרון

17/09/2014 | 21:55 | מאת: תמר

תודה על התשובה המהירה!!!! ממש מחמם את הלב!!!

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר