אחאי מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/08/2014 | 14:12 | מאת: האם זה נורמלי?

עשיתי לפני שבוע ניתוח מעקף קיבה אחרי שרוול כושל ..ואני יכולה לאכול כמות גדולה ולא מרגישה שיש הגבלה או כאב האם זה נורמלי??ואיך זה קורה?

שלום רב ראשית צריך לשמוח שאחרי הניתוח ניתן לאכול ללא כאבים. צריך להצמד להנחיות של הדיאטנית ולאכול לפי ההנחיות. יכול להיות שכעת בכלכלה הנוזלית מרגישים שניתן יחסית לאכול הרבה אבל שעוברים למוצקים מרגישים הגבלה גדולה יותר. בכל מקרה צריך להיות במעקב של הכירורג המנתח ולא לשכוח ויטמינים. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר