מקווה שתוכל לעזור לי

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/04/2014 | 22:14 | מאת: מדוכאת

עברתי בתאריך 22/4/20014 ניתוח שרוול ביום השני לאחר הניתוח היה לי דימום מהתבור ומעוד חתך הראתי לרופאים והם כל הזמן בטלו ואמרו שזה שום דבר חשוב לציין ששאר החתחים הם בסדר ולא כל כך כואבים לעומת זאת השניים לפעמים אני מרגישה שמרוב כאב נעצרת נשמתי (צורת ביטוי) אחד החתכים מלווים בסימן כחול מסביב וזה כואבב שוב הראתי לרופאים הם הניחו תחבושת ואמרו שאם יהיה דימום גבוהה לחזור לבית חולים. לבנתיים שחררו אותי לבית אחרי 5 ימים (בשל כאב השאירו אותי עוד יום) אני לוקחת את הכדורים נגד חומציות. יש עוד דבר שרציתי לשאול אני אף פעם לא הייתי שותה הרבה מים (לפני הניתוח)ואף פעם זה לא כזה השפיע על צבע מתן השתן שלי ועכשיו לאחר הניתוח עם כל השתיה (בערך 5-6 כוסות ) השתן שלי בצבע מאוד מאוד כהה כשאני על הגב יש לי דקירות משונות בבית החזה (חלק אמרו לי שזה בגלל השתיה המרובה) הלכתי לרופא משפחה והוא אמר נו ו.... השתן צהוב בסדר אין מה לעשות ויש לי 500 מטופלים שעשו את זה ואני מוצאת את עצמי בוכה המון בלחץ טוטלי ומתחרטת גם בגלל התסכול וגם הכאב חשוב לי לדעת לגבי הדימומים וצבע השתן אםזה בסדר ומתי הדימום והכאב ההנלווה לו יעבור אשמח לתשובה בברכה אחת שנכון להיום מתחרטת. נ.ב : סליחה על המגילה הארוכה פשוט אני כבר לא יודעת מה לעשות תודה

שלום רב ניתוח שרוול קיבה כרוך בקשיים מסוימים אחרי הניתוח וצריך להיות סבלני. מאחר ולא שותים הרבה השתן יכול להיותר. זה לא משקף בהכרח בעיה. בצלקות לפעמים יש שטף דם מתחת לעור וזה נספג עם הזמן. כל זה אינו מהווה כבר סיבה להתחרט. הדרך לפנייך עוד ארוכה וצפויים גם קשיים גדולים יותר. מציעה לך לפנות לרופא המנתח ולהגיע לביקורת. אני משוכנע שהוא יבדוק וירגיע אותך. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר