תחליף טבעי לאומפרדקס

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

02/05/2016 | 13:31 | מאת: אדי

בן 39 לאחר תיקון מסתם מיטראלי שלא צלח ( כעת במעקב דליפה בינונית -קשה אמור לעבור תיקון נוסף בעוד מס שנים ) כיום נוטל אומפרדקס 10 מג בבוקר בנוסף לקולחיצין 0.5 מג 3 ביום ( בעקבות דלקות חוזרות בקרום הלב שלוו בצרבות. היה לפני 3 חודשים דימום במערכת העיכול בעקבות מינון אספירין מוגזם שניתן אז עברתי אנדוסקופיה ולא נמצא פצע וטופלתי בנקסיום ) וקרדילוק 1.25 מג פעם ביום . שאלתי : אני מעוניין להפסיק בהדרגה את התלות בתרופות . הורדתי בהדרגה את נקסיום עד למינו אומפרדקס הנל . איזה תחליף טבעי ישנו ?

08/05/2016 | 23:06 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום איני מכיר ואיני ממליץ על תחליפים טבעיים אומפרדקס במינון 10 מג אינו יעיל למניעת סכוני תרופות לקיבה. בדרך כלל מדובר במינון של 20 מג ןמעלה

מנהל פורום מעי רגיש