חתיכות שחורות בצואה דמויות שערות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

08/02/2016 | 14:28 | מאת: ש

שלום כבר תקופה ששמתי לב שיש לי חתיכות שחורות בצואה.הן נראות כמו שערות קטנות ושחורות לאחר גילוח ניתן לראות אותן גם בצואה וגם בניגוב.הן נמצאות על הנייר ונראות יבשות כאילו הן חלק נפרד מהצואה. מה זה יכול להיות? אני בריאה בדרך כלל ובת 35 תודה.

10/02/2016 | 21:52 | מאת: ד"ר דן קרטר

ראה מעלה

24/11/2016 | 22:44 | מאת: ים

גם לי יש את זה ואני בהריון וזה קצת מלחיץ אותי אני גם מתביישת לפנות לרופא ולהסביר אבל זה בדיוק כמו שאת מתארת שיערות קטנות של גילוח . מה אמרו לך שזה ?

14/03/2023 | 23:59 | מאת: אורטל

הי האם זה גם גרם לך לגרד בפי הטבעת?! באם זה עבר?!מזה היה בסוף אשמח לדעת גם אני סובלת מזה ולא מבינים על מה אני מדברת

מנהל פורום מעי רגיש