מעי רגיש ופיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

25/02/2015 | 20:52 | מאת: דוד

שלום ד"ר אני בן 25 ויש לי מעי רגיש יחד עם כאבים בכל הגוף שהאבחנה היא פירומיאלגיה ומעי רגיז ,הרופא נתן לי את התרופה דפרקסאן במינון של 25 שמתי לב שרשום על העלון בתרופה תופעות לוואי קיצוניות מידי רציתי לדעת אם התופעות האלו מסוכנות גם למינון נמוך של 25 שאני לוקח? והאם זו תרופה בטוחה שאפשר להשתמש איתה לאורך זמן?האם אפשר לעשן סיגריה עד שתיים ביום עם הכדור?ומעט אלכוהול פעם בשבוע?ואם כן האם לשתות את הכדור באותו ערב שצרכתי מעט אלכוהול אני מבקש אם תוכל להתייחס לדברים שציינתי תודה רבה

דפרקסן במינון נמוך פחות מזיקה בהשוואה למינון הרגיל שניתן במצבים להם הם מיועדת מאידך, זאת תרופה עם תופעות לוואי. יש להתחיל במינון נמוך ולהיות בקשר עם הרופא שהמליץ עליה. זאת הדרך להתגבר על תופעות הלוואי.

מנהל פורום מעי רגיש