רזולור

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

31/07/2014 | 09:51 | מאת: יפעת

שלום, קבלתי רזולור 2 מג מהגסטרו שלי בעקבות מעי רגיז עצירותי. קראתי בפורומים מחול על תופעות לוואי קשות ושהשפעתו פגה כעבור תקופה מסויימת. מבקשת לדעת האם נכון ? האם השפעתו אכן אמורה לפוג ? תודה

02/08/2014 | 15:25 | מאת: יפעת

למוחרת הלקיחה הראשונית הרגשתי יותר תנועת מעי אבל לא ממש התרגם ליציאה. למעשה היה גרוע כמו ללא כל תכשיר.... האם אומר שלא פועל עלי או שצפוי להשתפר ? במקביל דווקא מיחושים קשים שהיו לי בפי הטבעת נרגעו לגמרי. מהי המשמעות ? תודה

רזולור מיועד לנשים עם עצירות ללא מקור ופחות למעי רגיש מאחר ואין לכך תמיכה בספרות.

מנהל פורום מעי רגיש