שילוב רסיטל וליברקס

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

31/07/2014 | 08:45 | מאת: בבוש

שלום אני לוקחת מזה כחמש שנים כדור רסיטל. לאחרונה אובחנתי ב IBS והגסטרולוג המליץ לי לקחת ליברקס. הוא ציין כי כדאי לשקול הפסקת רסיטל בזמן לקיחת ליברקס (אם הבנתי נכון - עקב דימיון בקולטנים ?). מכיוון שהרופא השאיר את הנושא די מעורפל ("כדאי לשקול ..") אודה לקבלת המלצה לגבי השילוב. תודה

שני התכשירים שונים במהותם ויכולים להשלים זה את זה ואין צורך להפסיק אחד מהם כל עוד עוזרים וכל עוד אין תופעות לוואי מטרידות.

מנהל פורום מעי רגיש