שיפור עם הזמן

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

30/07/2014 | 22:14 | מאת: מושיקו

שלום אובחנתי בצבא עם מעי רגיש מזמן רציתי לשאול לפי הספרות הרפואית יש עדויות להחלמה או לדעיכה עם הזמן של התסמונת באופן אישי אצלי זה בא והולך בתקופות אבל במגמת שיפור בצבא הורד לי פרופיל ל-45 אחרי ור"פ וכו היום אני שוקל להעלות פרופיל שוב למרות שעושה מילואים כחובש תודה

מעי רגיש זאת בעיה כרונית שלא חולפת אלא אם מטפלים בה ואז ישנן תקופות טובות ארוכות. אין כל בעיה להעלות שוב את הפרופיל. קבל המלצה וקבע ועדה רפואית בעניינך, בהצלחה.

מנהל פורום מעי רגיש