שמן זית וכבד מעט שומני

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/12/2016 | 10:49 | מאת: סמי

שלום רב,אני בן 83 באולטראסאונד שעשיתי לאחרונה צויין כבד הומוגני מעט שומני. אני נוהג לצרוך על בסיס יומי 2 כפות שמן זית מטעמי בריאות כולל הכוונה להורדת שומנים בדם 1. האם בעקבות הממצא אני יכול להמשיך ולצרוך 2כפות שמן זית או צריך להריד המינון? 2. האם אני יכול לאכול אבוקדו(בגלל כמות השומן הרבה שהוא מכיל) ומה הכמות היומית? תודה רבה

27/12/2016 | 16:38 | מאת: טובה בר-שאן

שלום נפלא לאכל שמן זיית בכמות שאתה אוכל . וחצי אבוקדו. בנוסף להוריד מוצרים מהחי. בברכת חג אורים שמח טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית