שיח אברהם מצוי וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/10/2016 | 23:35 | מאת: טל

אני מנסה להיכנס להריון אך סובלת מכאבי בטן עד כדי הקאה, עייפות, שלשולים ובגלל בטן תחתונה רגישה מאוד וגם לעיתים התקפי בכי. הומלץ לי לקחת שיח אברהם ואני חושבת שזה עזר. לצערי, התקשרתי למוקד שבו מקבלים מידע על תרופות שאפשר או לא לקחת בזמן שמנסים להיכנס להריון ושם אמרו לי להפסיק, אך הם בכלל לא הכירו או שמעו על הצמח. אשמח לחוות דעתכם

02/11/2016 | 19:14 | מאת: אביטל זלצר

טל שלום שיח אברהם (ויטקס) הינו צמח המטפל במערכת ההורמונאלית על ידי חיזוק הפרוגסטרון בגוף. הוא גורם להגברת LH והפחתת FSH ובכך מגביר את הפרשת הפרוגסטרון בשחלה.זה מה שהופך אותו לצמח ממסייע בבעיות על רקע הורמונאלי. בחלק קטן מאוד מהאוכלוסיה,בין אחוז לשניים, יכול לגרום לתופעות לוואי תופעות לוואי הכוללות בדרך כלל בחילות או תחושת אי-נוחות בבטן. יכול להיות שאת שייכת לאחוז הקטן הזה באוכלוסיה.הדרך היחידה לבדוק היא באמת להפסיק ולראות אם התופעות חולפות.במידה ואינן חולפות, אין שום מניעה להסתייע בצמח הנפלא הזה רק רצוי לבדוק עם הרבליסט קליני במידה ואת לוקחת תרופות אחרות כדי למנוע אי התאמה על קרע שימוש בתרופות עם פעולה מנוגדת. המון בהצלחה, בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית