שילוב בין תרופות לתוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/06/2016 | 07:45 | מאת: דניאל

שלום רב, אמי נוטלת תרופות לפרפור פרוזדורים: ריטמקס, קרדילוק, אליקוויס ובנוסף כדור אנלפריל ללחץ דם. אמי נהגה לקחת (ובינתיים הפסיקה) תוספי תזונה כגון: עשב חיטה, ספירולינה, שייק ירוק. גוג'י ברי, לפעמים כמה טיפות “אורגנול”. כמו כן גם מגנזיום, קלציום, ויט סי ומולטיויטמין. מה דעתכם? האם מותר לאמי להמשיך עם תוספי התזונה? תודה רבה

07/06/2016 | 13:32 | מאת: טובה בר-שאן

דניאל שלום המלצתי החמה שתתיאץ עם נטורופט ולא תסתפק בהמלצות הפורום ץאך התוספי תזונה טובים . למעט האורגנול. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית