חמוציות לבריאות השיניים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/05/2016 | 13:26 | מאת: אורלי

שלום! מה אפשר לעשות כדי לשמור על בריאות השיניים? חוץ מכמובן להקפיד על צחצוח? (אני עושה זאת אבל נראה שזה לא מספיק). שמעתי שחמוציות יכולות לעזור למנוע הצמדות של חיידקים. האם זה יכול לעזור ואם כן איך להשתמש? כי נראה לי שלשטוף את הפה למשל עם מיץ חמוציות יכול להיות בעייתי כי גם כשהוא לא ממותק יש בו סוכר באופן טבעי, לא? כמו כן אשמח לשמוע רעיונות ותובנות נוספים. תודה רבה!

25/05/2016 | 08:54 | מאת: טובה בר-שאן

אורלי שלום במיץ חמוציות טבעי כמעט ואין סוכר כמעט ויש בו חומרים מונעי הצמדה .שתיית מיץ חמוציות טבעי ללא תוספת סוכר פעמים ביום מאוד עוזרת .בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית