מולטיויטמין

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/02/2016 | 21:19 | מאת: שירלי

שלום רב. אני אוכלת בצורה די בריאה. בנוסף הינני נוטלת מולטיויטמין של מכבי קייר, האם יש בו צורך או שהוא מיותר? יש לציין כי אני אוכלת בשר ואינני צמחונית/טבעונית וגם נוטלת תרופות (זיפרקסה, ויאפקס ודפלפט). ידוע לי כי התרופות שנוטלת עשויות לרוקן חלק מהויטמינים והמינרלים בגוף, וגם לא תמיד ניתן לספק לגוף את כל המינון של הויטמינים והמינרלים היומי, ולכן התחלתי לקחת מולטימויטמין. והאם מכיוון שהוא סינתטי הוא פחות טוב? בתודה רבה, שירלי.

05/03/2016 | 06:34 | מאת: טובה בר-שאן

שירלי שלום התרופות שאת לוקחת באמת מדלדלות ויטמינם בעיקר את ויטמיני B . לכן זה נכון שאת לוקחת את המולטי ויטמין . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

05/03/2016 | 06:34 | מאת: טובה בר-שאן

שירלי שלום התרופות שאת לוקחת באמת מדלדלות ויטמינם בעיקר את ויטמיני B . לכן זה נכון שאת לוקחת את המולטי ויטמין . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית