פיברומיאלגיה ואריתמה נודזום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/01/2016 | 23:05 | מאת: מרים

אני סובלת מפיברומיאלגיה. תסמונת רנו כבר 12 שנה בערך ובשנתיים האחרונות גם מאריתמה נודזום .כאשר הכאבים והחולשה והדלקות נוראות והכאבים חזקים מיום ליום עד כדי מוגבלות גופנית ותנועתית לקחתי כבר את כל הכדורים שנותנים הרופאים אבל שום דבר לא עוזר לי באמת לטפל בבעיה אשמח אם תוכלי לעזור לי אני כבר ממש נואשת תודה

24/01/2016 | 08:33 | מאת: אביטל זלצר

מרים שלום. מפנייתך אני מבינה שאת סובלת כאבים חזקים ולאורך זמן. כמו כן, שניסית תרופות שונות ואין מזור. אי לכך, אני ממליצה לך לפנות לטיפולים אלטרנטביים (מומלץ אצל נטורופתית או מטפלת ברפואה סינית), ולהתחיל טיפול משולב שיקח בחשבון את כל הפרמטרים. בברכה ובבריאות אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית