2 שאלות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/01/2016 | 11:18 | מאת: שמרית

היי, רציתי לדעת האם בלחם, בורגול, בטטה, אורז מלא יש עמילן, ואשמח לדעת באילו עוד מזונות יש עמילן. והאם בלחם כוסמין/ שיפון גם יש עמילן? שאלה שניה, מהי הדרך הכי בריאה לצרוך ג'ינג'ר? מה המינון? האם אפשר לצרוך כל יום? בנוסף, הבנתי שיש מרכיב אנטי סרטני- shogaol 6, שמשתחרר ממנו רק כאשר הוא מבושל, האם זה נכון?

לקריאה נוספת והעמקה
14/01/2016 | 16:25 | מאת: טובה בר-שאן

שמרית שלום בכל המזונות שמנית יש עמילן בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

16/01/2016 | 15:27 | מאת: שמרית

מנהל פורום תזונה טבעית