שומן טראנס ועוד
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב, ברצוני לדעת האם בגבינות צהובות טבעוניות העשויות ברובן משמן קוקוס יש שומן טראנס בגלל שהן מוצקות האם יש סיכון שהשמן הפך למוקשה שאלה 2 מאיפה מגיע השומן הרווי הגדול אם השומן צמחי צירפתי קישור היכן ניתן לראות את המרכיבים התזונתים של גבינה כזו http://www.foodsdictionary.co.il/Products/596/%D7%A6%D7%94%D7%95%D7%91%D7%94%20%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA תודה
ש שלום שמן קוקוס בטמפרטורת החדר הופך מוצק ורוב השומן שלו רווי. זה לא תהליך שהופך אותו ומשנה אותו לטרנס. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן