כמוסות פסיפלורה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/11/2015 | 22:52 | מאת: מנשה

אני סובל מכעסנות וקוצר רוח וגם אי שקט בשינה. רוצה להתחיל עם כמוסות פסיפלורה 400 מ"ג. כמה ביום מומלץ? עם או בנפרד מהאוכל? האם שימוש ממושך יזיק? האם תה פסיפלורה עדיף?

19/11/2015 | 04:43 | מאת: טובה בר-שאן

מנשה שלום לפני שאתה לוקח פסיפלורה אולי כדאי שתבדוק חסרים כמול למשל B12 חומצה פולית וויטמין D. צמחי מרפא בדרך כלל לוקחים לפני האוכל כחצי שעה. קשה לי לתת לך מינון כי אני לא מכירה את המקרה שלך. עדיף שלא תסתפק בהמלצה זו או אחרת ותלך לנטורופט שיתאים לך טיפול. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית