איך להמנע מסכרת?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/09/2015 | 08:17 | מאת: שירן

שלום, בעלי בן 33 אמא שלו עם סכרת מגיל 30 ומשהו ומזריקה אינסולין, אבא שלו מגיל 65 לוקח גלוקופז. הערך של הסוכר של בעלי בבדיקת דם היא 100, מה ניתן לעשות כדי למנוע שיהיה לו סכרת בעתיד?

05/09/2015 | 10:15 | מאת: אביטל זלצר

שירן שלום. ערך 100 עם גנטיקה שכזו אכן מחייבת טיפול. הטיפול הוא תזונתי. יש להמנע מסוכר על כל סוגיו, קמח לבן, דברי מתיקה ומאפים. יש לעבור לתזונה ותפריט מאזן אותו יכולה להרכיב תזונאית טבעית או נטורופתית. מפורסמות באינטרנט טבלאות רבות של מדד אינדקס גלקמי . יש לצרוך המטבלה רק מזונות בעלי אינדקס גליקמי נמוך הידועים בין השאר,כשומרים על רמות סוכר מייטביות בדם. המלצתי היא לטפל במדד הסוכר כמה שיותר מהר ולהפוך את התזונה לאורח חיים. בברכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית