המלצות לתוספים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

31/05/2015 | 11:29 | מאת: תלמה

שלום רב, אני מתמודדת עם מחלת הפרקינסון מזה 17 שנים. שאלותי – איזה מינון יומי של co.q.10 מומלץ לקחת? אני מרגישה צורך בתוסף להעלאת רמת האנרגיה (במיוחד על רקע נדודי שינה). מהי המלצתך? מה דעתך על התוסף sam e ? רוב תודות, תלמה.

10/06/2015 | 07:51 | מאת: טובה בר-שאן

תלמה שלום קיו 10 מצויין ויש להעלות את המינון בהדרגה כיוון שאינני יודעת איזה תרופות את מקבלת קצת קשה לי לתת לך מינונים (המינונים בפרקינסון הם יחסית גבוהים ) כנ"ל לגבי SAME אסור לתת אותו בשילוב עם תרופות מסויימות עדיף שלא תסתפקי בהמלצות הפורום ותפני לנטורופטית או תזונאית שתשב איתך על מינונים של תוספים אילו בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית