נפיחות בבטן וכאבים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/05/2015 | 00:59 | מאת: אור

שלום אני סובלת בזמן האחרון מנפיחות בבטן לא יודעת אם יש קשר אבל ושמתי לב שזה התחיל אחרי שהתחלתי לשתות כף שמן זית מידי יום בגלל שסבלתי מעצירות פעם אחת ולקחתי את זה וזה עזר מאוד ומזרז את חילוף החומרים אז המשכתי עם זה . השאלה שלי היא האם הנפיחות בבטן יכולה להגרם כתוצאה מהכף של השמן זית שאני שותה כל יום על הבוקר ?? למרות שאפילו אחרי שאני שותה ישר אני נכנסת להתפנות? לאחר מכן הבטן נהיית קטנה ומשתטחת אבל אחרי כמה דק שוב מתנפחת כמו בלון.למה זה קורה לי?

18/05/2015 | 09:21 | מאת: טובה בר-שאן

אור שלום תפסיקי את השמן זיית ותבדקי אם אכן זה הגורם ? אולי לא מתאים לך בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית