אורז

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/04/2015 | 23:18 | מאת: אורז

איזה אורז נחשב להכי בריא? אורז מלא? חום? שחור? בסמטי? הודי? אני יודעת שחשוב לגוון ולאכול מהכל אבל נגיד- תאורתית שעלי לקחת איתי לאי בודד סוג אחד בלבד- אז אם כבר אורז- מה הסוג הבריא והמומלץ ביותר? אגב- האם אוזר מכיל גלוטן? ואיך מוציאים ממנו את העמילן תודה

30/04/2015 | 08:22 | מאת: אביטל זלצר

אורז שלום האורז נחשב למזון בריא ואינו מכיל גלוטן. את העמילן ניתן להפחית על ידי השרייה במים ושטיפת טובה של האורז סוגי האורז המלא בריאים יותר כי מכילים יותר סיבים. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית