לימון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/03/2015 | 08:20 | מאת: מור

שלום לאחרונה אני שותה לימון כל בוקר עם מים פושרים בעקבות המלצת נטורופתית. הבנתי ממקור אחר שהלימון פוגע בשיניים באופן בלתי הפיך, ורציתי לדעת האם זה נכון, והאם עליי להפסיק לגמרי? תודה

29/03/2015 | 05:58 | מאת: טובה בר-שאן

מור שלום ממש לא כפי שאומרים הלימון מוסיף המון .שתיה בבוקר של לימון מצוינת לניקוי של הגוף תמשיכי כך בהצלחה חג אביב שמח טובה בר- שאן

14/04/2015 | 15:13 | מאת: שרית

אין שום ספק שלימון פוגע באמייל של השיניים. אני מדברת גם מידע וגם מנסיון אישי. תמהלי לימון עם מים ותשתי עם קש, כך שהנוזל לא יבוא במגע עם השיניים.

מנהל פורום תזונה טבעית