ספיגת ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/01/2015 | 20:44 | מאת: עודד חדד

שלום וברכה. קראתי באינטרנט שכאשר שותים קפה או תה,לאחר ארוחה מלאה בויטמינים הויטמינים עצמם לא נספגים טוב בגוף. רציתי לדעת אם זה נכון?! והאם צריך לחכות שעתיים לאחר אכילת ויטמינים?!ואז לשתות והאם מדובר גם על תה ירוק?

20/01/2015 | 08:33 | מאת: אביטל זלצר

עודד חדד שלום מומלץ לחכות כשעתיים לפחות מרגע סיום הארוחה ועד לשתיית תה יקור או קפה מאחר ויש הפרעה לספיגת חלק מהנוטריינטים מהמזון לגוף. לדוגמא: קופאין המצוי בשניהם ידוע כמעכב ספיגה של סידן וברזל. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית