שמנים אתריים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/12/2014 | 15:01 | מאת: תומר

היי, האם שמן שקדים ניתן למרוח על עור הפנים ישירות בכדי לתת לחות וחומרים מזינים לעור? ישנו שמן אחר שאותו גם ניתן למרוח? לקרקפת בריאה- מומלץ למרוח שמן רוזמרין ישירות על עור הקרקפת , או שגם טפטוף של כמה טיפות לתוך השמפו תוך כדי חפיפה ייתן תוצאות טובות? תודה רבה!!

29/12/2014 | 08:33 | מאת: אביטל זלצר

תומר שלום אפשר לערבב שמן שקדים עם מעט חמאת שיאה וכמה טיפות שמן לבנדר- נפלא להזנת עור הפנים. לא מורחים שום שמן אתרי ישירות על העור- תמיד יש לדללו בשמן נשא (כמו שמן שקדים למשל) ביחס של מקסימום 60 טיפות לכל -50 מ"ל שמן בברכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית