פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/12/2014 | 20:45 | מאת: רונן

שלום רב, ברצוני לברר מתי נכון, רצוי וכדאי לקחת פרוביוטיקה, מבלי שתהיה בעיה ספציפית כלשהי. אני בשנות ה- 50 לחיי. האם יש הבדל מהותי בין מיני הפרוביוטיקה למיניהם, ג'ארו-דופילוס, למשל, ואחרים?האם לאדם במצבי רצוי ליטול פרוביוטיקה באופן קבוע או לזמן קצוב, ואם כך, לכמה זמן ובאיזו רמת מינון סבירה?

26/12/2014 | 08:25 | מאת: אביטל זלצר

רונן שלום, כל מקרה לגופו. פרוביוטיקה ניתן לצרוך בכמה צורות בהתאם לסיפור המקרה. לטיפול בבעיות עיכול- בדרך כלל אמליץ על בטן ריקה בבוקר (אבל שוב לא בכל מקרה) לחיזוק ומניעה- כמוסה אחת עם האוכל תעשה את העבודה. הג'ארו מומלצת כי מעוגנת בפטנט המאפשר לחומר לשרוד את חומציות הקיבה ולפעול במעיים- לגבי המינון והמשך- אותה תשובה- תלוי במקרה. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית