סוכר גבולי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/11/2014 | 21:54 | מאת: מנשה

אצלי רמת סוכר גבולית. קראתי כי צריכת קקאו יכולה לסייע בשמירה/הורדה של רמת הסוכר, בעזרת הביפלבונואידים המצויים בו, אך דרושה כמות יומית של לפחות 900 מ"ג ב"פ. כמה קקאו(כפיות) לשתות ביום כדי לקבל כמות זו? תודה

24/11/2014 | 18:41 | מאת: אביטל זלצר

מנשה שלום. ביופלנואידים נמצאים בכמות יפה בהרבה מזונות פירות, ירקות וצמחים. קשה מאוד לצרוך 900 מ"ג רק מפולי קפה כי תצטרך הרבה מידי. אני ממליצה על תוסף תזונה, זה הכי פשוט ויותר מדוייק. יש לסולגאר תוסף מצוין בשם פיקונוגנול. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית