תחליף אורגני טבעי לשמן פרפין

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/11/2014 | 00:32 | מאת: ben

האם יש כזה עם אותן התכונות בדיוק ביחס ליציאות? מה שם התחליף והיכן ניתן לרכשו? מציין כי שמן הפרפין הוא כנראה התרופה היחידה (!) לאלפי חולי פיסורה כמוני אך איננו בריא כי מפריע לספיגת ויטמינים בגוף. ללא השמן החיים כגיהנום. בברכה.

16/11/2014 | 08:34 | מאת: אביטל זלצר

ben שלום הטיפול בפיסורה הינו טיפול משולב שמטרתו אמורה להיות ריפוי ומניעה של חזרתה. שמן פרפין לא מרפא אותה אך ברור לחלוטין שיקל ויסייע במצבים אקוטיים. ניתן לטפל אך כפי שאמרתי, זהו טיפול משולב החובק בתוכו שלל כילים המתייחסים לתופעה מהבטים שונים. בברכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית