מעבר לתזונה טבעונית חיה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/11/2014 | 13:49 | מאת: שי

שלום לאור בעיות לחץ דם שיצא מכלל שליטה (160/110) ללא תרופות עברתי לתזונה הנ"ל. לאחר כמה שבועות עשיתי בדיקת דם והשינוי העיקרי מבחינתי היה שהאוראה בדם ירדה ביותר מ 50% לרמה שהיא מתחת לטווח (מ 32 ל 14) וכנל גם חומצת שתן ירדה משמעותית. כמו כן PH השתן עלה משמעותית מ 6.5 ל 8 שגם זה מחוץ לטווח הנורמלי. כולסטרול ירד גם ל 130 שמתחלק לטוב 30 ורע 100. האם זה תקין?

16/11/2014 | 08:39 | מאת: אביטל זלצר

חיה שלום זה יהיה לא מקצועי להתייחס בצורה שכזו לבדיקות דם. אנא פני לרופא המטפל שלך או לתזונאית טבעית/ נטורופתית כדי לנתח באופן כולל ומדוייק להסיק מסקנות ולבחור טיפול הולם וראוי- מעבר לטבעונות אינו משחק וכדאי שילווה באיש מקצוע. בברכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית