שימוש בחומצת אמינו ל-ארגינין

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/09/2014 | 19:26 | מאת: עמית

היי, בחור בריא בן 26, לאחרונה חוויתי קושי בהגעה לזקפה, ולאחר קריאה באינטרנט והתייעצות עם מכרים קניתי כמוסות של ל-ארגינין, 1000 מ"ג, עוד לא נטלתי את הכמוסות, אשמח לדעת מתי הן אמורות להשפיע? מה הן תופעות הלוואי? והאם השימוש כדאי? תודה מראש חג שמח ושנה טובה :)

28/09/2014 | 15:12 | מאת: טובה בר-שאן

עמית שלום הארגינין הוא חומר מוצא הטבעי לNO שליח עצבי אשר גורם להרחבת כלי דם בפין ולזיקפה . לכן זה תוסף טוב .לוקחים את הארגינין על בטן ריקה מידי יום וזה אמור לעזור . אם כל זה חשוב לי להדגיש שיכולים להיות מס' גורמים לאי הגעה לזקפה אצל אדם בריא ,וזה קורה לעיתים. בברכה ובהצלחה שנה טובה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית