פלפל אדום - מנה מומלצת ביום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/09/2014 | 13:21 | מאת: ענת

שלום, התחלתי לשתות מיץ פלפלים שאני מכינה במכונה לסחיטת מיצים (מכניסים למכונה והיא מפרידה את המיץ מהזגוגית הקשה והפולפה של הירק). השאלה: כמה פלפלים מומלץ לאכול ביום? משניים יוצא מעט מיץ ולכן ניסיתי ארבעה. האם מיץ בכמת כזו עלול להזיק? שאלה נוספת: עדיף לערבב מיץ מפלפלים אדומים, צהובים וירוקים, או שהערך התזונתי של פלפלים אדומים (שהם הכי טעימים) שווה לשאר הסוגים? תודה, ענת.

13/09/2014 | 06:51 | מאת: טובה בר-שאן

ענת שלום במיץ פלפלים יש הרבה דברים טובים . את יכולה להוסיף עלים ירוקים למיץ זה ולהעשיר אותו. וכן את יכולה לערבב סוגים שונים של פלפלים בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

13/09/2014 | 21:10 | מאת: ענת

תודה לך טובה, אמשיך לשתות. השאלה - האם יש כמות שמעבר לה המיץ עלול להזיק. קראתי שבחצי פלפל יש מנה יומית של ויטמין סי. מן הסתם יש ויטמינים ומינרלים נוספים בירק זה. האם ששותים מיץ מ-4 פלפלים בבת אחת, הכמות הגדולה של ויטמינים עלולה להזיק? תודה שוב, ענת.

מנהל פורום תזונה טבעית