גלוטן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/08/2014 | 12:49 | מאת: שיר

שלום מטעמי הרזיה התחלתי להפסיק לצרוך קמח חיטה/שיפון/כוסמין מלא, כי למרות שרזיתי בעזרת תזונה זו מעט זה לא מספיק לי ואני מנסה למרות הדעות החלוקות פחות גלוטן וסוכר... החלפתי את דברי המאפה בקמחים הנ"ל: טף חומוס כוסמת אורז מלא תירס תורמוס למעט שיבולת שועל גסה שעליה קשה לי לוותר. האם ייתכנו חוסרים תזונתיים? בנוסף אני ממשיכה עם הירקות, פירות, קטניות ומידי פעם חלבון מן החי אבל מאד חוששת לחוסר ברזל, ויטמינים b וירידת סרוטונין, pms וכו'. מה דעתך? תודה

02/08/2014 | 06:23 | מאת: טובה בר- שאן

שיר שלום אם את אוכלת מאוזן מכל הדברים האילה אז את אוכלת פשוט מצויין יישר כוח שבוע שקט טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית