לחץ דם גבוה ותזונה???

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/06/2014 | 22:41 | מאת: קמי

שלום רב וצוות, בת 66. בד"כ בריאה. מזה שבוע תופעת יתר לחץ דם, מלווה כאב ראש חזק ומציק. מעולם לא סבלתי מחוסר איזון, נהפוך-הוא. רופא המשפחה מתווה כדור תחת הלשון לאיזון מיידי. מה מציעה הנטורופתיה לסובלים כרונית מהתופעה? תיתכן תופעה כזו בשל חוסר/ים בגוף ו/או ההיפך? אם כן, מה למשל ??? תודה קמי

22/06/2014 | 12:18 | מאת: אביטל זלצר

קמי שלום ממליצה לך בראש ובראשונה להוריד מלח מהתפריט. כמו כן להימנע ממזונות עתירי נתרן. המשיכי לבדוק כל הזמן את העניין עד שתגיעי לאיזון. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית