גרגיר נחלים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/06/2014 | 16:25 | מאת: גרגיר נחלים

חיפשתי בעדן טבע מרקט נבטים של גרג נחלים ומצאתי במקרר קופסא קטנה שרשום עליה "נבטי גרגיר". האם זה המוצר? חששתי לקרנות שמה לא אקנה משהו אחר ושאלה נוספת- מה היתרונות תזונתיים והבריאותיים של נבטים אלו? כמה קל ל 100 גרם מוצר ? תודה

16/06/2014 | 15:33 | מאת: אביטל זלצר

גרגר הנחלים שלום הגרגיר נחשב כאפרודיזיאק. בעולם העתיק ועד היום טוב להגברת כוח הגברא. מסייע בניקוי הדם ומערכת העיכול, מסייע להמס אבנים בכליות ומרפא מחלות בכבד ובמרה. באירופה הוא מוכר כמעורר תיאבון, ממריץ חילוף חומרים, משתן, משלשל ומגביר צירים בנשים הרות. בנוסף סבורים שהוא עוזר בטיפול נגד סוכרת. משתמשים בו נגד כאבים ראומטיים, לעידוד צמיחת שיער ולניקוי והבהרת עור הפנים. בכוס נבטים יש 30 קלוריות. בברכה, אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית