אפונה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/06/2014 | 10:27 | מאת: טל

היי שלום, אני טבעוני ורוצה לשלב את האפונה בתפריט שלי כקטניה. הבעיה שלי היא שאני מתלבט איזו לקנות. יש את האפונה הקפואה של סנפרוסט ויש אפונה מיובשת של סוגת. איזו אפונה הכי מזינה עם הערכים התזונתיים הכי גבוהים? תודה וסופש נעים

13/06/2014 | 09:27 | מאת: אביטל זלצר

טל שלום אפונה טרייה נחשבת לירק ואפונה יבשה לקטנייה. לגבי הערכים התזונתיים,אני מצרפת לינק בו תוכלי לקבל את כל המידע המדוייק. http://www.naturemed.co.il/in_food2.html בברכה ולבריאות אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית