מורינגה - עץ הפלאים ההודי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/03/2014 | 15:23 | מאת: עדי

רכשתי קפסולות של מורינגה - עץ הפלאים ההודי, הבנתי שהם משמשות כתחליף למולטי ויטמין ומינרל. שאלתי היא האם בטוח להשתמש במוצר זה ורציתי לשאול, מה דעתכם עליו... והאם הוא עלול להזיק במקרה של בעיות עיכול וריפלוקס/צרבת או להפך להועיל. בתודה מראש עדי

31/03/2014 | 15:49 | מאת: אביטל זלצר

עדי שלום. המורינגה הנו אכן צמח מופלא המלא בערכים תזונתיים ובהחלט יעיל, בטוח ומומלץ לנטילה כשרוצים לחזק מאגרי ויטמינים ומינרלים. לא ידוע לי על גרימת נזק. בברכה ובהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית