שינה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/03/2014 | 21:34 | מאת: דניאל

שלום בחודש האחרון אני מתקשה להירדם,ולפעמים אני מתעורר באמצע הלילה והשינה שלי לא רציפה ועמוקה. אני מתאמן 5 פעמים בשבוע אוכל טוב ומסודר כמובן אוכל טבעי. אני כרגע נתון להרבה עומס בעבודה ובלימודים אז אני מניח שזה בגלל זה. אני לא רוצה לקחת כדורי שינה אני מעדיף משהו טבעי שיעזור לי להירדם. אודה לייעוץ שלכן תודה

30/03/2014 | 14:39 | מאת: אביטל זלצר

דניאל שלום נסה לעשות תרגילי הרפייה ונשימה לפני השינה. שתה תה קמומיל, זה מרגיע מאוד אכול דייסת שיבולת שועל, יש בה רכיבים סדטביים מרגיעים. דאג שהחדר בו אתה ישן יהיה מאוורר אפשר להבעיר שמן אתרי לבנדר שיפיץ ריח שמרגיע את מע' העצבים. יש תכשיר טבעי רסקיו לילה- נסה גם אותו. בהצלחה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית