פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/03/2014 | 12:01 | מאת: גיל

אני רוצה לסדר את מערכת העיכול שלי ולצרוך פרוביוטיקה- יש לי גזים ולפעמים עצירות וכבדות והתרוקנות לא מלאה. האם נטילה של פרוביוטיקה בכדורים עלולה לגרום להתמכרות הגוף? האם זה לא בריא לטווח הרחוק או שאין בעיה עם זה?

14/03/2014 | 05:18 | מאת: טובה בר-שאן

גיל שלום לשאלתך אם פרוביוטיקה גורמת להתמכרות? ממש לא פרוביוטיקה הם חיידקים טובים החיים בשיתוף פעולה במערכת העיכול מגינים עליה ומחזקים את מערכת החיסון . חשוב לקחת לתקופה . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית