כדורי דיאטה "דיילי פורמולה" של דיאטת דש

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/02/2014 | 10:24 | מאת: שי

שלום, ברצוני לרכוש את הכדורים הנ"ל למשך חודש ימים. בין יתר הרכיבים: כרומיום פיקולינט, ברומלאין, גרסיניה קמבוציה,ספירולינה, ויתניה משכרת אקס'(אשווגנדה). ובנוסף: מגנזום סטיארט, טריקלציום פוספאט, סיליקה דיאוקסיד. אשמח לקבל חוות דעת מומחה בנושא האם רכיבים אלה בטוחים לשימוש.

27/05/2014 | 07:06 | מאת: רות

הרכיבים שהזכרת בטוחים לחלוטין לשימוש כל עוד אינך אלרגי לאחד מהם. מלבד הכרומיום שהוא מינרל כל האחרים הם צמחים המשמשים בתוספי תזונה.

27/05/2014 | 07:06 | מאת: רות

הרכיבים שהזכרת בטוחים לחלוטין לשימוש כל עוד אינך אלרגי לאחד מהם. מלבד הכרומיום שהוא מינרל כל האחרים הם צמחים המשמשים בתוספי תזונה.

מנהל פורום תזונה טבעית