הליכה לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

21/09/2014 | 16:17 | מאת: רונית

שלום רב, אבא שלנו עבר אירוע מוחי נרחב (מפרצת) לפני כמעט 4 חודשים, הוא כעת הולך הליכה לא תפקודית (עם ברכיים מכופפות) ונעזר בהליכון. לפעמים הולך מספר צעדים בבית ללא הליכון. פעם במספר ימים אנחנו יוצאים מחוץ לבית /לגינה דבר שמצריך הליכה של כ- 150-200 מטר לפחות לכל כיוון . האם זהוא מרחק גדול מדי שיכול להזיק למצב הכללי - לבילבול לדיבור

רונית שלום, להיפך - השאיפה צריכה להיות ללכת 200 מ' ואז 500 מ' ואז 1 ק"מ וכו'. הפעילות הגופנית בד"כ משפרת תפקוד קוגניטיבי, לא מזיקה. כל זה כמובן באופן כללי מאחר שאיני מכיר את אביך - ממליץ להתייעץ עם פיזיותרפיסט שמכיר את ההיסטוריה הרפואית שלו. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי