התרחבות שורש האורטה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/09/2014 | 15:26 | מאת: אבנר

בבדיקת אקו לב נמצא התרחבות ל 43 ממ הרופא המליץ אספרין ובדיקות בדיקתלחץ דם האים המדד ל ההתרחבות מצריך התערבות כירוגית כי אני מביו שיש מדד מסוים שמנתחים לציין בן 46 בדיקות מיפוי לב תקינות בדיקת מאמץ תקינה מחכה לתשובתך תודה

24/09/2014 | 16:42 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אן קשר בין מימצא זה לטיפול באספירין. חשוב לדעת באם מדובר גם במתסם אאורטלי דו עלי. לעיך לגשת להתעייצות עם קרידולוג. חשוב בהחלט לעקוב ולטפל ביתר לחץ דם, כיום נהוג לתת תרופה בשם אוקסאר כי חושבים שזו עשויה להאיט קצב התרחבות של אאורטה ואף לעצרו. בברכה דר דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה