כאבים בחזה בן 33

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

06/08/2015 | 12:26 | מאת: אביבית

שלום רב בעלי סובל כחצי שנה בכאב ממוקד באזור הלב ,הכאב הלך והתחזק אבל הוא בא לפרקים ביצע מיפוי עצמות היו קליטות באזור הכאב לא ברורים אך לא היה ממצא אנקולוגי הפנו לסיטי,ביצע צנתור ורטאלי יצא תקין וסיטי חזה נמצאבשדות הריאות מודגם איוורור סמטרי ללא נגעים מוקדיים הפלאורות והסערות שמורות,בנוסף הוא טלסמי מינור מלידה במשפחה: אם- ממאירות ריאה על רקע עישון כבד אחותו ב-29.12.13 אובחן upper extremity DVT בזרוע ימין. טופלה בקומדין 4 חודשים, איזון INR ע"י רופא מטפל. ממה הכאב לא ברור??

אביבית שלום, בדיקת CT קורונרי המראה עורקים תקינים ללא טרשת היא בעל דיוק רב. מאופי הכאבים וממצאי בדיקות העזר, ניתן להסיק ברמה גבוהה של וודאות שהכאב אינו ממקור לבבי. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים