מיפוי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

10/01/2015 | 11:54 | מאת: איציק

בן 60 ב2010 עברתי צינתור לב 2 סטנדים לפני שבוע עקב כאבים בלסת אושפזתי ועברתי מבחן מיפוי לב עם חומר במאמץ הפעולה שביצעו בי עליתי על הליכון לקראת הסוף הזריקו לי חומר והמשכתי ללכת עוד קצת עד לדופק מטרה אחר כך אמרו לי ללכת לנוח 25 דקות ולשתות מים אחרי 25 דקות חזרתי ונכנסתי למכונת צילום מיוחדת משהו כמו 20 דקות יצאתי וחיכיתי עוד רבע שעה ואז אמרו לי לחזור למחלקה הכול תקין האם דרך הפעולה שעברתי תקינה ומה אחוזיי אמינות בבדיקה תודה איציק (אצל חולים אחרים הבדיקה הייתה שונה )

איציק שלום, קיימים פרוטוקולים שונים למיפוי לב במאמץ בהתאם למטרת הבדיקה ולחומר המוזרק. בדוח הבדיקה רשום מהו החומר המוזרק ומהו פרוטוקול הבדיקה. בנבדקים עם סיכון בינוני, הדיוק הוא בערך 80%. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים