תופעות לוואי של הטיפול הכימותרפי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

30/07/2016 | 20:14 | מאת: מירי

שלום רב! אמי עברה שני סבבים של טיפול כימותרפי ואחת מתופעות הלוואי שמהן היא סובלת הם פצעים בפה. אשמח לקבל המלצות על טיפול בתופעה זו. תודה ובריאות לכולןןןןןןןןןןןןןן.

31/07/2016 | 23:14 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום רב, בטיפול בפצעים בפה חשוב לשמור על הגינת הפה עם שתיפות מי מלח או מי סודה שאפשר להכין בבית, או שתיפת פה שלא מכילה אלכוהול. כמו כן במידה ויש פצעים טיפול במשחות למריחה על הפצעים , גם שתיפות פה למשל tantum verde שיכולה להקל עלכאבים. אבל חשוב להגיעה לבדיקה ויעוץ של רופא מטפל לשלול זיהום או פטרת ולקבל טיפול בהתאם בברכה

מנהל פורום סרטן השד