הקרנה במהלך הנתוח או לאחר הנתוח

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/04/2016 | 22:17 | מאת: אורי

במקרה של INFILTRATING LABULAR CARCINOMA מתלבטים אם להקרין במהלך הנתוח או במשך כשלושה שבועות לאחר הנתוח. מה השיקולים שצריכים להנחות לכיוון אחד מהשנים.

12/04/2016 | 16:22 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

שלומות, ההחלטוה צריכה להיות על סמך מדדים מרובים ובהם (אך לא רק) גיל המטופלת, גודל הגידול והמאפיינים שלו. רופםא קרינה יכול להמליץ, כדאי לוודא שהיה דיון צוות עם הכירורג והאונקולוג המקרין. בכל מקרה הגולד סטנדרט הינו קרינה לאחר הניתוח. קרינה במהלך הניתוח מצויינת, לקבוצת הנשים המתאימה לכך! בהצלחה, חג שמח, מירב בן דוד

מנהל פורום סרטן השד