תרופה משלימה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

07/04/2015 | 15:39 | מאת: יעלי

שלום רב, אני נמצאת בשלב של אחרי ניתוח להסרת גידול בן 1 ס"מ בשד מסוג lobular, ואחרי הקרנות. כעת עליי להתחיל טיפול בכדורים. הרופאה המליצה על femara שהכי מתאימה לסוג הגידול. אני בחשש מאד גדול בשל תופעות הלוואי שהציגו בפניי. עליי לציין כי אני בת 59, בבדיקת צפיפות העצם התגלת אוסטיאופניה. בהתייעצות אחרת הציעה לי הרופאה להתחיל בטמוקסיפן. אשמח לשמוע דעתה של האונקולוגית באשר הכדור המומלץ. תודה רבה

08/04/2015 | 07:04 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

יעלי שלום הטיפול המקובל והמומלץ הוא 2.5 שנים של טמוקסיפן ו-2.5 שנים של תרופה דוגמת הפמרה. שינויים יחולו אם יהיו תופעות לוואי לתרופות. בסוג גידול כמו שלך- אין הבדל מהותי ביעילות של כל אחד מהטיפולים.

מנהל פורום סרטן השד